آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۲۷۸
گلايه رييس كميسون اقتصادي مجلس:

وضعیت عوارض صادراتی مناسب نیست/ باید روند صادرات محصولات در کشور تسهیل شود 

رييس كميسون اقتصادي مجلس با بيان اينكه وضعیت عوارض صادراتی مناسب نیست، گفت: باید صادرات محصولات در کشور تسهیل شود و انتظار از دولت این است که این مسائل را هر چه سریعتر حل کند.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، محمد رضا پورابراهيمي ،رييس كميسون اقتصادي مجلس در همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن استان کرمان ،با بيان اينكه وضعیت عوارض صادراتی مناسب نیست گفت :باید صادرات محصولات در کشور تسهیل شود و انتظار از دولت این است که این مسائل را هر چه سریعتر حل کند.

نماينده مردم كرمان و راور  با بيان  اینکه برای اولین بار در کشور در ٦ ماهه اول سال با 6 میلیارد دلار تراز منفی روبه‌رو هستیم، گفت: تیم اقتصادی دولت ، بايد یک گزارش به رئیس جمهور ارائه بدهند که دلیل وجود این تراز منفی در اقتصاد كشور چیست.

پورابراهيمي با اشاره به اینکه اگر ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده باید حداقل انتفاع آن را در صادرات ببریم، ادامه داد: امسال بعد از چند سال وضعیت تولید محصول پسته در کشور خوب شده است كه نياز به حمايت دارد.

او با اشاره به  اینکه وضعیت عوارض صادراتی هم مناسب نیست، ادامه داد: باید صادرات محصولات در کشور توسط دولت تسهیل شود و انتظار از دولت این است که این مسائل مهم را هر چه سریعتر حل کند.

 کشور را باید از خودتحریمی نجات داد

رييس كميسيون اقتصادي مجلس تاميد كرد: سیاست‌های صادراتی باید بازنگری و اصلاح شود و به تحریم هم ربطی ندارد و داخلی است؛ کشور را باید از خودتحریمی نجات داد.

 

او تصريح كرد: رویکرد اقتصادی کشور نسبت به گذشته بهتر شده اما باید گام‌های بلندتری برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار